kolaž web2

Sportovní sezóna hasičátek v roce 2024

23.3. - Hlinsko - Hasičské piškvorky

Mladší žáci – 1. místo

Přípravka B – 2. místo

Přípravka A – 4. místo

Fotky ze soutěže

Župní soutěž Zaječice

Mladší žáci – 2. místo čas 20.27

Přípravka  – 4. místo

 

Liga - Skuteč

Mladší žáci – 5. místo čas 19.23

 

Liga - Skuteč - noční

1.6. jsme se zúčastnili druhé ligové soutěže ve Skutči a opět se zadařilo 🤩 s časem 18:96 máme nový osobní rekord a čtvrté místo

Druhý pokus čas 19.85

MČR ČHJ a MHJ v Hlinsku

Mistrovství republiky je za námi a jak se nám vedlo?
Děti si poprvé vyzkoušely šedesátky a štafetu 4×60 m, na trénink těchto disciplín měli asi 14 dní a popasovaly se s tím velmi dobře.
Na šedesátkách se nejlépe zadařilo Jáchymovi, který se umístil na 5 místě ze 40 dětí. Z útoku máme zase nový osobáček a krásné třetí místo.
Celkově jsme vybojovali krásné šesté místo a získali nové zkušenosti do dalších let

Liga Bělá

Po prázdninové pauze jsme se vydali na ligovou soutěž do Bělé. Naše prťata si zaběhla pěkný útok s časem 28,38 což je jejich nový osobáček 🎉 druhé družstvo zaběhlo čas 17,72 a to stačilo na páté místo.

Liga Zderaz

Po sobotních závodech v Bělé jsme v neděli závodili ve Zderazi „áčko“ předvedlo útok s časem 18,29 a bralo čtvrté 🥔 místo.

pohárovka Lukavice

Slunečná sobota v Lukavici nám přinesla krásné výsledky Družstvo A obsadilo první místo jak v požáním útoku, tak i ve štafetě dvojic. Naše prťata si vedla také skvěle a vybojovala krásné páté místo 🥳

Liga Morašice

Nedělní ligovka v Morašicích za námi a zase vezeme brambory 🥔 😀 a čas 17,61

Liga Slatiňany

V neděli jsme se zúčastnili poslední ligové soutěže ve Slatiňanech. Náš požární útok s časem 18,38 obsadil opět čtvrté místo.

V neděli jsme se zúčastnili poslední ligové soutěže ve Slatiňanech. Náš požární útok s časem 18,38 obsadil opět čtvrté místo.